Fortrolighedspolitik GPDR Treattime.dk

Last updated: April 26, 2021

Treattime.dk(“Treattime”, “vi” eller “os”) værdsætter dit privatliv. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, beskytter og videregiver oplysninger og data, når du bruger webstedettreattime.dk. (samlet benævnt “Tjenesterne”). Politikken gælder ikke for oplysninger, som du leverer eller indsamler af nogen tredjepart, uanset om du er i forbindelse med din brug af Tjenesterne eller på nogen anden måde, herunder informationsmedlemmer og Treattime-behandlere kan udveksle mellem hinanden. Tredjeparter kan have deres egen politik til beskyttelse af personlige oplysninger, som vi opfordrer dig til at spørge om, før du giver dem oplysninger. Du accepterer og anerkender, at Treattime ikke har nogen pligt eller ansvar for at opretholde og beskytte de oplysninger, du måtte give til eller indsamles af tredjepart, uanset om du er i forbindelse med din brug af Tjenesterne på nogen måde.Læs denne politik omhyggeligt for at forstå vores politikker og praksis vedrørende dine oplysninger og hvordan vi behandler dem. Denne politik forklarer også dine valg til styring af informationspræferencer, herunder din ret til at fravælge visse anvendelser af dine oplysninger. Hvis du ikke er enig med vores politikker og praksis, skal du ikke bruge Tjenesterne. Ved at downloade og bruge hjemmesiden acceptererdu denne privatlivspolitik. Denne politik kan ændres fra tid til anden. Din fortsatte brug af tjenesterne, efter at vi har foretaget ændringer, betragtes som accept af disse ændringer, så tjek denne politik regelmæssigt for opdateringer.

OPLYSNINGER VI HENTER

1. PERSONLIGE INFORMATIONER

Vi kan bede dig om at give os bestemte kategorier af personlige oplysninger, som er oplysninger, der medrimelighed kan bruges til at identificere dig personligt, såsom dit navn, e-mail-adresse, hjem- eller kontoradresse og mobilnummer. Du kan blive bedt om at give os personlige oplysninger, når du registrerer dig på webstedet eller bruger nogen af tjenesterne. Beslutningen om at give disse oplysninger er valgfri; Hvis du imidlertid vælger ikke at give de anmodede oplysninger, er du muligvis ikke i stand til at bruge nogle af eller alle funktionerne i Tjenesterne. Vi kan muligvis også modtage personlige oplysninger og andre oplysninger fra tredjepart, såsom sociale medietjenester.Ikke-personlig information.Når du bruger websitetstjenesterne, bruger vi muligvis teknologi til automatisk at indsamle:

 1. Brugerdata. Når du får adgang til og bruger Tjenesterne, kan vi automatisk indsamle visse detaljer om din adgang til og brug af Tjenesterne, herunder placerings-data og andre kommunikationsdata og de ressourcer, du får adgang til eller gennem Tjenesterne.
 2. Enhedsoplysninger. Vi kan muligvis indsamle oplysninger om din stationære eller mobile enhed og internetforbindelse, inklusive enhedens unikke enhedsidentifikator, IP-adresse, operativsystem, browsertype og for mobile enheder visse netværksoplysninger og enhedens telefonnummer.
 3. Placeringsoplysninger. Tjenesterne samler information i realtid om placeringen af din enhed.
 4. Gemt information og metadata. Tjenesterne kan også få adgang til metadata og andre oplysninger, der er tilknyttet andre filer, der er gemt på din enhed.Hvis du ikke ønsker, at vi skal indsamle disse oplysninger, skal du ikke få adgang til webstedet eller tjenesterne. Vi bruger muligvis også disse teknologier til at indsamle oplysninger om dine aktiviteter over tid og på tværs af tredjepartswebsteder, apps eller andre onlinetjenester (adfærdssporing).

2. PERSONER UNDER 18 ÅR – BØRNS RETTIGHEDER

Tjenesterne er ikke beregnet til personer under 18 år, og vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra personer under 18 år. Hvis vi finder ud af, at vi har indsamlet eller modtaget personlige oplysninger fraet barn under 13 år uden verifikation af forældremyndighed, sletter vi disse oplysninger.

3. AUTOMATISK INDSAMLING – SPORETEKNOLOGIER

De teknologier, vi bruger til automatisk informationsindsamling, kan omfatte:

 1. Cookies. Sider af tjenesterne og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og single-pixel gifs), der tillader os for eksempel at tælle brugere, der har besøgt disse sider ( eller åbnede en e-mail) og for andre relaterede servicesstatistikker (f.eks. registrering af popularitet af bestemt app-indhold og verificering af system- og serverintegritet).
 2. Web Beacons. Vi kan muligvis indsamle oplysninger om din stationære eller mobile enhed og internetforbindelse, inklusive enhedens unikke enhedsidentifikator, IP-adresse, operativsystem, browsertype og for mobile enheder visse netværksoplysninger og enhedens telefonnummer.
 3. Indlejrede scripts. Et indlejret script er programmeringskode, der er designet til at indsamle oplysninger om dine interaktioner med tjenesterne, såsom de links, du klikker på. Koden downloades midlertidigt til din enhed fra vores webserver eller en tredjepart-tjenesteudbyder, er kun aktiv, mens du er tilsluttet Tjenesterne, og deaktiveres eller slettes derefter.

4. PROFILINFORMATION

Ved at bruge Tjenesterne kan du stille visse af dine personlige oplysninger til rådighed for andre. For eksempel kan andre brugere se dit navn, den by du bor i, og andre oplysninger fra din profil du giver. De oplysninger, du giver i din profil, kan få adgang til af brugere, der bruger Tjenesterne, og de kan få adgang til af kommercielle søgemaskiner som Google, Yahoo !, og bringe i det omfang, at sådanne motorer har adgang til Tjenesterne. Du vil også give visse personlige oplysninger til instruktører eller klienter, når du bruger Tjenesterne til at konfigurere aftaler, kommunikere med andre brugere og drage fordel af andre funktioner i Tjenesterne.

5. TILGANG OG KORRIGERING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du kan gennemgå og ændre dine personlige oplysninger ved at logge ind på Tjenesterne og besøge din kontoprofilside.Du kan også sende os en e-mail på info@zeloevents.com for at anmode om adgang til, rette eller slette alle personlige oplysninger, som du har givet os.Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger undtagen ved også at slette din brugerkonto. Vi imødekommer muligvis ikke en anmodning om ændring af oplysninger, hvis vi mener, at ændringen ville være i strid med nogen lov eller lovkrav eller medføre, at informationen er forkert.

6. INDSAMLING AF TREDJEPARTSINFORMATION

Når du bruger Tjenesterne, kan visse tredjeparter muligvis bruge automatiske informationsindsamlingsteknologier til at indsamle oplysninger om dig og din enhed. Disse tredjeparter kan omfatte: (i) Annoncører, (ii) annoncenetværk og annonceservere, (iii) analyseselskaber, (iv) din producent af mobilenheder, (v) din mobiludbyder og (vi) vores kreditkort og betalinger processor.Disse tredjeparter bruger muligvis sporingsteknologier til at indsamle oplysninger om dig, når du bruger Tjenesterne. De oplysninger, de indsamler, kan være knyttet til dine personlige oplysninger, eller de kan indsamle oplysninger, herunder personlige oplysninger, om dine online aktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder, apps og andre onlineserviceswebsteder. De kan bruge disse oplysninger til at give dig interessebaseret (adfærdsmæssig) annoncering eller andet målrettet indhold.Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts sporingsteknologier eller hvordan de kan bruges. Hvis du har spørgsmål om en annonce eller andet målrettet indhold, skal du kontakte den ansvarlige udbyder direkte.

7. LINKS TIL ANDRE WEBSITES

Vores tjenester kan indeholde links til andre websteder eller tillade andre at sende dig sådanne links. Et link til en tredjeparts websted betyder ikke, at vi støtter det, eller at vi er tilknyttet det. Vi udøver ikke kontrol over tredjepartswebsteder. Du får adgang til sådanne tredjepartswebsteder eller indhold på din egen risiko. Du skal altid læse privatlivspolitikken på et tredjeparts websted, inden du giver oplysninger tilwebstedet.

8. SÅDAN BRUGER VI DINE INFORMATIONER

Vi bruger de oplysninger som vi indsamler om dig, eller som du giver os, herunder personlige oplysninger til interne formål, herunder til:

 1. Forsyne dig med tjenesterne og enhver anden information, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os.
 2. Opfyld ethvert andet formål, som du leverer det til.
 3. Giv dig meddelelser om din konto.
 4. Udfør vores forpligtelser og håndhæver vores rettigheder, der stammer fra eventuelle kontrakter, der er indgået mellem dig og os, inklusive vores fakturering og opkrævning.
 5. Underretter dig, når serviceopdateringer er tilgængelige, og om ændringer af produkter eller tjenester, vi tilbyder eller leverer via webstedet.

De anvendelsesdata, vi indsamler, hjælper os med at forbedre tjenesterne og levere en bedre og mere personlig oplevelse ved at gøre det muligt for os at:

 1. Skønne vores målgruppestørrelse og brugsmønster
 2. Gem oplysninger om dine præferencer, så vi kan tilpasse tjenesterne i henhold til dine individuelle interesser.
 3. Genkende dig, når du bruger Tjenesterne.

Derudover bruger vi lokaliseringsoplysninger, vi indsamler for (i) at give Treattime kunder adressen på medlemmer, der anmoder om tjenesterne, (ii) spore placeringen af Treattime behandlere og (iii) til bestemte andre formål relateret til.
Vi kan også bruge dine oplysninger til at kontakte dig om vores egne og tredjeparts varer og tjenester, derkan være af interesse for dig. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine oplysninger på denne måde, skal du markere det relevante felt i den formular, som vi indsamler dine data på.Vi bruger muligvis de oplysninger, vi indsamler, til at vise annoncer til vores annoncørers målgrupper. Selvom vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til disse formål uden dit samtykke, hvis du klikker på eller på anden måde interagerer med en annonce, kan annoncøren antage, at du opfylder dens målkriterier.

9. VIDEREGIVELSE AF DINE INFORMATIONER

Vi kan videregive oplysninger om vores medlemmer og Treattime behandlere og oplysninger, der ikke identificerer nogen person eller enhed uden begrænsninger. Derudover kan vi videregive personlige oplysninger, som vi indsamler, eller du leverer:

 1. Til vores datterselskaber og tilknyttede virksomheder.
 2. Til entreprenører, tjenesteudbydere og andre tredjeparter, vi bruger til at støtte vores forretning, og som er bundet af kontraktlige forpligtelser til at holde personlige oplysninger fortrolige og kun bruge dem til deformål, som vi videregiver dem til.
 3. Til en køber eller anden efterfølger i tilfælde af fusion, frasalg, omstrukturering, omorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle af eller alle vores aktiver, hvad enten det er som en løbende virksomhed eller som en del af konkurs, likvidation eller lignende procedure, hvor personlige oplysninger, som vi har, er blandt de overførte aktiver.
 4. Til tredjepart at markedsføre deres produkter eller tjenester til dig, hvis du har accepteret / ikke fravalgt disse oplysninger. Vi kræver kontraktmæssigt at disse tredjeparter holder personlige oplysninger fortrolige og bruger dem kun til de formål, som vi videregiver dem til.
 5. At opfylde det formål, som du leverer det til.
 6. Til ethvert andet formål, der videregives af os, når du giver oplysningerne.
 7. Med dit samtykke.
 8. At overholde enhver retsafgørelse, lov eller juridisk proces, herunder for at svare på enhver anmodning fra regeringen eller lovgivningen.
 9. At håndhæve vores rettigheder, der stammer fra eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os, herunder til fakturering og opkrævning.
 10. Hvis vi mener, at videregivelse er nødvendig eller passende for at beskytte rettighederne, ejendommen eller sikkerheden vedTreattime.dk, vores medlemmer, Treattime behandlere eller andre. Dette inkluderer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på svigbeskyttelse og kreditrisikoreduktion.

10. DINE VALG – OM VORES INDSAMLING, ANVENDELSE OG AFSLØRING AF DINE OPLYSNINGER

Vi stræber efter at give dig valg med hensyn til de personlige oplysninger, du giver os. Dette afsnit beskriver mekanismer, vi leverer til dig til at kontrollere visse anvendelser og videregivelser af over dine oplysninger.

 1. Sporingsteknologier. Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browser-cookies, eller til at advare dig, når der sendes cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies eller blokerer brugen af andre sporingsteknologier, kan nogle dele af tjenesterne muligvis være utilgængelige eller ikke fungere korrekt.
 2. Placeringsoplysninger. Du kan vælge, om vi vil tillade os at indsamle og bruge oplysninger i realtid om din enheds placering gennem enhedens privatlivsindstillinger. Hvis du blokerer for brugen af lokaliseringsoplysninger, kan tjenesterne muligvis være utilgængelige og fungerer ikke korrekt.
 3. Fremme af virksomheden. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge din e-mail-adresse til at markedsføre vores egne eller tredjeparts produkter eller tjenester, kan du fravælge dig ved at logge ind på Tjenesterneog justere dine brugerpræferencer i din kontoprofil ved at kontrollere eller fjerne markeringen af de relevante bokse eller ved at sende os en e-mail om din forespørgsel til info@zeloevents.com.
 4. Målrettet annoncering af virksomheden. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge oplysninger, som vi indsamler, eller som du giver os til at levere reklamer i henhold til vores annoncørers målgruppepræferencer, kan du fravælge dig ved at sende os en e-mail med din anmodning til info@zeloevents.com
 5. Videregivelse af dine oplysninger til tredjeparts reklame og markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at vi skaldele dine personlige oplysninger med ikke-tilknyttede eller ikke-agent tredjeparter til reklame- og markedsføringsformål, kan du fravælge dig ved at sende os en e-mail om din forespørgsel  info@zeloevents.com. Vi kontrollerer ikke tredjeparts indsamling eller brug af dine oplysninger til at tjene interessebaseret annoncering. Imidlertid kan disse tredjeparter give dig måder at vælge ikke at få dine oplysninger indsamlet eller brugt på denne måde. Du kan fravælge at modtage målrettede annoncer fra medlemmer af Network Advertising Initiative (“NAI”) på NAIs websted.

11. DATA SIKKERHED

Vi opretholder fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte fortrolighed og sikkerhed for information, der overføres til os. Imidlertid kan ingen dataoverførsel via Internettet eller andet netværk garanteres at være 100% sikker. Som et resultat, mens vi bestræber os påat beskytte oplysninger, der transmitteres på eller gennem websitet eller tjenester, kan vi ikke og garanterer ikke sikkerheden for de oplysninger, du sender på eller gennem webstedet eller tjenesterne, og du gør det på din egen risiko.Sikkerheden for dine oplysninger afhænger også af dig. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode til adgang til Tjenesterne, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi bederdig om ikke at dele din adgangskode med nogen.Desværre er transmission af information via internettet og mobile platforme ikke helt sikker. Selvom vi gørvores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine personlige oplysninger, der overføres via Tjenesterne. Enhver transmission af personlige oplysninger sker på din egen risiko. Vi er ikke ansvarlige for omgåelse af personlige indstillinger eller sikkerhedsforanstaltninger vi leverer.
Vær opmærksom på, at dine personlige oplysninger og kommunikation kan overføres til og vedligeholdes på servere eller databaser beliggende uden for din stat, provins eller land. Vær opmærksom på, at vi behandler og opbevarer oplysninger i Danmark såvel som i andre jurisdiktioner. Lovene i Danmark og andre placeringer er muligvis ikke så beskyttende for dit privatliv som dem på din placering. Ved at bruge Tjenesterne accepterer du, at indsamling, brug, overførsel og videregivelse af dine personlige oplysningerog kommunikation er underlagt de gældende love i Danmark.Kontakt os på zeloevents.com for at stille spørgsmål eller kommentere om denne privatlivspolitik.

Treattime er en platform, under virksomhede Zelo Events. Vi kan kotaktes via www.zeloevents.com eller på 45-23914591.

Zelo Events