PERSONDATAFORORDNINGEN (GDPR)

Cookie og Privatlivspolitik.
1. Kontaktoplysninger
Zelo Events
Sct. Knudsgade 15, st
4100 Ringsted
CVR: 29079749
Data ansvarlig: Karen Heidi Kari

2. Introduktion
Når du besøger min hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden.

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger. Så bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor uddybes, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Formål med databehandling

3. Sikkerhed
I forbindelse med nyhedsbreve, betalings løsningen, kurser, uddannelser, online kurser, fakturaer og mail du sender til os, har jeg truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Meget følsomme emner kommunikerer vi kun på, igennem ekstra sikker mail, som jeg betaler ekstra for igennem Easy me. Det fungerer sådan at du får en kode på mail, hvis vi aftaler det. Så du kan vide dig endnu et lag sikrere end igennem den almindelige email.

4. Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

5. Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehåndtering/

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

6. Personoplysninger
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opbevarer vi dit fulde navn (hvis du har opgivet dette), emailadresse, IP adresse, hvilket emailprogram, du foretrækker, lokation ud fra IP.

På vores elever opbevarer vi navne, email adresser, telefonnumre, adresser m.m. Plus de oplysninger du/I har afgivet i forbindelse med din tilmelding.

I webshoppen opbevarer vi kun de oplysninger du har opgivet i forbindelse med handel og i sikre betalings-systemer,. Vi har en SIKKER MAIL gennem Easyme.dk, til ekstra personfølsomt.

Alle vore klienter udfylder samtykke erklæring på de oplysninger, vi opbevarer. Det meste samtykke, foregår gennem samtykke erklæringer i easyme.dk og ekstra sikkert mail med kode.

7. Databehandlere
Jeg samarbejder med easyme.dk (hosting), dinero.dk (hosting, faktura), unoeuro.com (hosting) stripe.com (betaling) privy og mailerlite (email udsendelse) i forbindelse med databehandling, samt Shopify webshop (til salg af varer). Disse samarbejdspartnere har vi sikret overholder gældende dansk og EU lovgivning.

Vi videregiver /-sælger aldrig data med henblik på markedsføring. Dette gælder også vores samarbejdspartnere.

8. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
Jeg overfører ikke data til tredjelande eller internationale organisationer.

9. Opbevaring af personoplysninger
Jeg opbevarer personoplysninger i op til 3 år, med mindre du beder os om andet. I forbindelse med bogføringsloven, kan vi være nødt til at opbevare data i op til det indeværende år + 5 år. Emailadresser på vores mailingliste gemmes som udgangspunkt, selv hvis du har afmeldt din emailadresse. Dette gøres for at vores system kan se, at du har bedt om ikke at modtage mails fra os.

Oplysninger opbevares decentralt hos henholdsvis easyme.dk, dinero.dk, unoeuro.com, privy, mailerlite og shopify.
Jeg står med Zelo Events inde for, at dine data opbevares forsvarligt. D.v.s.: at software er opdateret.
Der er installeret og aktiveret antivirus og firewall på vores interne IT, og der er på de respektive enheder forsvarlig kode.

Back up af Zelo Events hjemmeside med grafisk indhold sker igennem Copengraphics.dk

10. Facebook

Hvis du tilmelder dig en af vores facebook pages eller grupper. Så har vi to samme ansvar, som når vi ellers hver især er på facebook. Læs selv i toppen af page eller i gruppe om den er åben eller lukket. Din email bliver ikke delt derinde.

11. Alle medarbejdere er bekendt med tekst i dette dokument og med retningslinjer i forhold til behandling af persondata (GDPR).

Med jævne mellemrum undersøger jeg, om vores samarbejdspartnere easyme.dk, dinero.dk, stripe.dk, copengraphics.dk, unoeuro.com og, Privy og Mailerlite, og Shopify overholder GDPR

12. Automatiske afgørelser / profilering
Jeg anvender ikke automatiske afgørelser eller profilering.

13. Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til min behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte mig.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som jeg behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (data portabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskin læsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

14. Klage til Datatilsynet

Du bør altid først rette henvendelse til mig som dataansvarlig, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os endelig, hvis noget, du er i tvivl om; admin@zeloevents.com

Med venlig hilsen

Karen Heidi Kari – Zelia Sommer, Zelo Events