Refusionspolitik pargaver.dk

Når du handler hos Pargaver.dk eller Zeloevents.com, tilbyder vi altid 14 dages fuld returret på alle fysiske varer. For eventuelle service varer, som f.eks. terapi, gælder afbestillings regler i stedet for refusions regler.  

Varer købt hos Pargaver.dk eller Zeloevents.com kan byttes eller returneres til varelager på vores adresse, via returlabel GLS. 

 

Udvidet byttefrist 

Vi vil gøre det nemt for dig, derfor har vi udvidet byttereglerne op til jul! 

Alle varer købt fra 1. oktober til 23. December, kan byttes indtil 5. januar.  

  

Varer købt på pargaver.dk eller zeloevents.com

Ønsker du at sende din vare retur, bedes du udfylde den vedlagte returseddel. Du betaler selv for returfragten på 35 DKK, som bliver fratrukket købsbeløbet, hvis du vælger at benytte den vedlagte fortrykte returlabel. Vælger du at benytte den fortrykte returlabel, skal pakken afleveres i en GLS Pakkeshop.  

Vi gør opmærksom på, at vi kun kan modtage pakker sendt med GLS. Det er derfor fordelagtigt at anvende vores fortrykte returlabel, som du blot sætter på returpakken.  

Vi gør opmærksom på, at dine fragtomkostninger forbundet med købet ikke refunderes, såfremt du returnerer dele af din ordre. Returnerer du hele din ordre, refunderes 29 DKK for fragt uanset oprindelig fragtmetode. 

Vi refunderer pengene til samme betalingskort som blev anvendt ved købet. 

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.  

 

Returadresse: 

Zelo Events
Sct. Knudsgade 15 st
4100 Ringsted 

  

Fortrydelsesret 

Hos Pargaver.dk / Zeloevents.com har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Dog ikke på Partnerads reklamer, da disse varer kun tydeligt anbefales, og købes udenfor vores butik.  

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag du: 

  • Har modtaget din vare 
  • Får den sidste vare af din ordre i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis) 
  • Får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele) 

Mvh Zelo Events / Pargaver.dk – mobil 45-23914591